Koulut

Koirakoulu Kompassi

Koirakoulu Kompassin koulutukset järjestetään lämpimissä sisätiloissa Helsingin Konalassa. Viikoittain ovistamme kulkee noin 500 innokasta hännänheiluttajaa, joten tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!
0415222008
info@koirakoulukompassi.com

Koirakoulu Avarian Sportdogs

Koirakoulu Avarian Sportdogs on oululainen yritys, joka tarjoaa agilityvalmennusta ja agilitykursseja, rally-tokoa, nosework-treenejä, dobo-kursseja, pentu- ja alkeiskursseja, sekä muiden lajien yksittäisiä kursseja. Treenaamme omalla 700 m2 Avarian Sportdogs -koirahallilla Maikkulan Riihiraitilla. Tervetuloa kursseillemme! Meille tärkeintä on iloinen ja tiiminä työtä tekevä koirakko!
044 984 4126
info@avariansportdogs.com

Eläinpalvelu Operantti

Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin! Eläintenkouluttamisen ammattilaisina olemme jäseninä Suomen eläintenkouluttajat ry:ssä, ja toimintamme perustuu sen eettisiin sääntöihin. Suomen eläintenkouluttajat ry:  "Eläintenkouluttaja on eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Eläintenkouluttaja perehtyy eläinten käyttäytymiseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä oppimisen lainalaisuuksiin ja eläinten kouluttamiseen."
0400 921211
elainpalvelu@operantti.fi

Eläintenkouluttaja Halla Korpelin

Ammattitutkinnon suorittanut koiria ja heidän omistajiaan kouluttava eläintenkouluttaja. Tällä hetkellä työt tauolla opiskelujen vuoksi
045 7834 6767
halla@hallakorpelin.fi

Lohjan Koirakeskus

Lohjan Koirakeskuksesta löydät kaikki lemmikkisi hyvinvointipalvelut saman katon alta! Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa.
050-4907892, 041-4994420
info@lohjankoirakeskus.fi

Koirakoulu Eläimellisyys ja Inhimillisyys

Nykyaikaisiin menetelmiin pohjautuva koirakoulu, johon kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Teen myös kotikäynteinä käytösongelma konsultaatioita.
0405023554
info@elaimellisyys.com

Eläintenkouluttaja Elisa Ekholm

Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja Koiranomi Elisa Ekholm. Koirien ja kissojen käytösterapia, kurssit, luennot, koirien pentutestaus, paimennuskoulutus ja lomitukset.
+358 45 3237098
info@elisaekholm.com

Eläinpalvelu Feeniks

Ammattitaitoiset eläinkoulutuspalvelut sinulle ja lemmikillesi! Eläinpalvelu Feeniks tarjoaa nykyaikaiset, laadukkaat raamit eläinkoulutukselle ja yksilöllisen harjoittelun ammattikouluttajan ohjauksessa. Kaikista koulutuksista ja tapahtumista vastaa tutkinnon (AT) suorittanut eläintenkouluttaja vankalla kokemuksella! Feeniks järjestää koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Tule koirasi kanssa hiomaan taitoja omaksi iloksi, harrastamaan tavoitteellisesti tai saamaan apua arjen haasteisiin!
0400 914 136
elainpalvelufeeniks@gmail.com

Hyvinkään eläinpalvelukeskus

Eläinpalvelukeskus tarjoaa erilaisia koirankoulutuspalveluita ja possujen omistajille neuvontaa, opastusta ja koulutusta sekä yksityis-, ja ongelmakäytöskoulutusta niin koirille kuin possuille. Järjestämme myös luentoja sekä erilaisia tapahtumia.
040 1645914
info@elainpalvelukeskus.fi

demodog

Aut perferendis ipsum. Possimus et nihil. Omnis eum ut. Pariatur officiis exercitationem. Vel eum non.
1-855-972-3261
demo@doggso.com


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.