Koulut

Koirakoulu Kompassi

Koirakoulu Kompassin koulutukset järjestetään lämpimissä sisätiloissa Helsingin Konalassa. Viikoittain ovistamme kulkee noin 500 innokasta hännänheiluttajaa, joten tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!
0415222008
info@koirakoulukompassi.com

Koirakoulu Avarian Sportdogs

Koirakoulu Avarian Sportdogs on oululainen yritys, joka tarjoaa agilityvalmennusta ja agilitykursseja, rally-tokoa, nosework-treenejä, dobo-kursseja, pentu- ja alkeiskursseja, sekä muiden lajien yksittäisiä kursseja. Treenaamme omalla 700 m2 Avarian Sportdogs -koirahallilla Maikkulan Riihiraitilla. Tervetuloa kursseillemme! Meille tärkeintä on iloinen ja tiiminä työtä tekevä koirakko!
044 984 4126
info@avariansportdogs.com

Eläinpalvelu Operantti

Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin. Tavoitteena on tarjota koirien omistajille perusvalmiuksia kouluttaa koiria itsenäisesti. Koulutus perustuu oppimisteoriaan, jossa hyödynnetään operanttia ja klassista ehdollistumista sekä positiivista vahvistamista. Näin koira oppii itse tarjoamaan käytöksiä ja haluttuja asioita vahvistetaan positiivisella palkalla. Ei toivotut käytökset jätetään huomiotta tai käytetään negatiivista rankaisua, joka tarkoittaa palkkion mahdollisuuden poistamista. Kaikki oppiminen on samanlaista, oli kyse ihmisestä tai eläimestä. Se mikä on kannattavaa, se vahvistuu ja mikä ei kannata, se käytös vähenee.
0400 921211
elainpalvelu@operantti.fi

Eläintenkouluttaja Halla Korpelin

Ammattitutkinnon suorittanut koiria ja heidän omistajiaan kouluttava eläintenkouluttaja. Tällä hetkellä työt tauolla opiskelujen vuoksi
045 7834 6767
halla@hallakorpelin.fi

Lohjan Koirakeskus

Lohjan Koirakeskuksesta löydät kaikki lemmikkisi hyvinvointipalvelut saman katon alta! Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa.
050-4907892, 041-4994420
info@lohjankoirakeskus.fi

Koirakoulu Eläimellisyys ja Inhimillisyys

Nykyaikaisiin menetelmiin pohjautuva koirakoulu, johon kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Teen myös kotikäynteinä käytösongelma konsultaatioita.
0405023554
info@elaimellisyys.com

Eläintenkouluttaja Elisa Ekholm

Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Elisa Ekholm. Koirien ja kissojen käytösterapia, kurssit, luennot, koirien pentutestaus, rentouttava koirahieronta ja lomitukset.
+358 45 3237098
info@elisaekholm.com

demodog

Aut perferendis ipsum. Possimus et nihil. Omnis eum ut. Pariatur officiis exercitationem. Vel eum non.
1-855-972-3261
demo@doggso.com


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.