Schools

Koirakoulu Kompassi

Kompassi dog school trainings are organised in a warm, indoor premises in Pähkinärinne, Vantaa. Every week about 500 happy doggies step through our front gate, so welcome to join us!
0415222008
info@koirakoulukompassi.com

SPORTDOGS CENTER

Sportdogs Center on oululainen yritys, joka tarjoaa agilityvalmennusta ja agilitykursseja, rally-tokoa, nosework-treenejä, dobo-kursseja, pentu- ja alkeiskursseja, sekä muiden lajien yksittäisiä kursseja. Tervetuloa kursseillemme! Meille tärkeintä on iloinen ja tiiminä työtä tekevä koirakko!
044 984 4126
info@sportdogscenter.com

Eläinpalvelu Operantti

Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin! Eläintenkouluttamisen ammattilaisina olemme jäseninä Suomen eläintenkouluttajat ry:ssä, ja toimintamme perustuu sen eettisiin sääntöihin. Suomen eläintenkouluttajat ry:  "Eläintenkouluttaja on eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Eläintenkouluttaja perehtyy eläinten käyttäytymiseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä oppimisen lainalaisuuksiin ja eläinten kouluttamiseen."
0400 921211
elainpalvelu@operantti.fi

Eläintenkouluttaja Halla Korpelin

Ammattitutkinnon suorittanut koiria ja heidän omistajiaan kouluttava eläintenkouluttaja. Tällä hetkellä työt tauolla opiskelujen vuoksi
045 7834 6767
halla@hallakorpelin.fi

Lohjan Koirakeskus

Lohjan Koirakeskuksesta löydät kaikki lemmikkisi hyvinvointipalvelut saman katon alta! Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa.
050-4907892, 041-4994420
info@lohjankoirakeskus.fi

Koirakoulu Eläimellisyys ja Inhimillisyys

Nykyaikaisiin menetelmiin pohjautuva koirakoulu, johon kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleita. Teen myös kotikäynteinä käytösongelma konsultaatioita.
0405023554
info@elaimellisyys.com

Eläintenkouluttaja Elisa Ekholm

Ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja Koiranomi Elisa Ekholm. Koirien ja kissojen käytösterapia, kurssit, luennot, koirien pentutestaus, paimennuskoulutus ja eläinten lomahoito.
+358 447289032
info@elisaekholm.com

Eläinpalvelu Feeniks

Ammattitaitoista koirankoulutusta sinulle ja koirallesi! Koulutustila sijaitsee osoitteessa Harkkoraudantie 10 B, Helsinki. Järjestämme koulutuksia Helsingissä, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Tule koirasi kanssa hiomaan taitoja omaksi iloksi, harrastamaan tavoitteellisesti tai saamaan apua arjen haasteisiin!
0400 914 136 (mikäli emme pääse vastaamaan, laita WhatsApp-viesti tai tekstiviesti, kiitos!)
info@elainpalvelufeeniks.fi

Hyvinkään eläinpalvelukeskus

Eläinpalvelukeskus tarjoaa erilaisia koirankoulutuspalveluita ja possujen omistajille neuvontaa, opastusta ja koulutusta sekä yksityis-, ja ongelmakäytöskoulutusta niin koirille kuin possuille. Järjestämme myös luentoja sekä erilaisia tapahtumia.
040 1645914
info@elainpalvelukeskus.fi

TassuTreeni

Koirakoulu TassuTreeni tarjoaa eläinten käyttäytymistieteisiin ja hyvinvointiin perustuvaa koirankoulutusta.
040 561 5503
info@tassutreeni.fi

Rallitassu

Rallitassu tarjoaa monipuolista koulutusta eri lajeissa kaikentasoisille koirakoille. Meillä koiria koulutetaan positiivisin menetelmin ja iloisella mielellä.
044 9808691
info@rallitassu.fi

Ihana Koiruus

Ihana Koiruus on oululainen pienyritys, joka tarjoaa erilaisia koirapalveluja Oulun ja Raahen alueella. Palveluita ovat koirahieronta, koirakoulu, pentutreffit sekä valokuvaus.
0449980055
ihanakoiruus@gmail.com

VIKSU OTUS

VIKSU OTUS on eläinpalveluihin erikoistunut yritys Salon seudulla. Löydät meiltä eläinten koulutuspalveluita kursseina ja yksityisopetuksena, hevostoimintaa sekä hevoskyydityksiä juhliin ja tapahtumiin!
040 539 4483
viksuotus@gmail.com

Canisport

Tarjoamme modernia ja monipuolista koulutusta Tampereen kupeessa kaikille aina aloittelevista koiranomistajista aktiiviharrastajiin. Tervetuloa viihtymään, oppimaan ja tiimiytymään yhdessä koirasi kanssa!
info@canisport.fi

HaunPaikka

Ammattimaisesti hauskaa pitäen. Positiivisin menetelmin, tieteen löytöjä hyväksikäyttäen. Koulutuksemme tapahtuu pienryhmissä tai yksityisopetuksena. Kotikoirille tai kisaajille. Pennuista arvonsa tunteviin ikäkoiriin. Kaikille. Myös koirille, jotka eivät välitä muista koirista tai ihmisistä. Pääpaino kursseillamme on koiran nenän työstäminen sekä koulutuksen perusteet.
040 6713121
info@haunpaikka.com

Lemmikkipalvelu RusVik

Olen eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Kotonani arkea ilostuttaa suomenlapinkoira Ruska, lapinporokoira Vikka ja karkeakarvainen saksanseisoja Namu. Omaan myös kokemusta hevosista noin 20 -vuoden ajalta.
050 590 4171
info@lemmikkipalvelurusvik.com

Vauhtimopo koirakoulu

koiralähtöinen koulutus
0401734202
info@vauhtimopo.fi

Taisteluorava

Treenitilaa ja koirankoulutusta Tuusulassa!
info@taisteluorava.fi

demodog

Quo consequatur eveniet. Repellendus laudantium ut. Aut dolorum voluptate. Quae eligendi aliquam. Nam autem dolores.
1-855-972-3261
demo@doggso.com


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.