Sivujen alatunniste

Oikotiet

Alatunnisteen oikotiet on määritettävissä vain osittain. Seuraavaa logiikkaa käytetään (tässä järjestyksessä):
  • Jos verkkokauppa on käytössä (Ylläpito → Asetukset → Verkkokauppa → Verkkokauppa olemassa) ja jos myytäviä tuotteita on määritetty, "Verkkokauppa"-oikotie listataan automaattisesti. 
  • Jos on määritetty  sivu jonka label on "terms_for_courses" (Ylläpito → Tekstit → Verkkosivut), sivun oikotie listataan automaattisesti. Huomaa: samaa sivua käytetään ehdot-tekstinä, joka käyttäjän on hyväksyttävä koulutukseen ilmoittautuessaan. 
  • Jos on määritetty  sivu jonka label on "terms_for_resource_type_0" (Ylläpito → Tekstit → Verkkosivut), sivun oikotie listataan automaattisesti. Huomaa: samaa sivua käytetään ehdot-tekstinä, joka käyttäjän on hyväksyttävä varausta tehdessään. 
  • Jos on määritetty  sivu jonka label on "privacy", niin sivun oikotie listataan automaattisesti. Jos tällaista sivua ei ole, näytetään linkki oletustietosuojasivulle. 
  • Oikotieluettelon lisärivit voidaan määrittää kohdassa Ylläpito → Asetukset → Ulkonäkö → Alatunniste-elementit. Huomaa, että samaa paikkaa käytetään myös sosiaalisen median linkkien määrittämiseen. Ylimääräinen oikotie määritellään erillisenä rivinä, jolla on muoto: teksti%%%link Esimerkiksi Tietoja meistä%%%/pages/3333
  • Lopuksi näytetään kielen valinta -rivi, jos sitä ei ole piilotettu kohdassa Ylläpito → Asetukset → Ulkonäkö → Piilota kielivalinta.


Cookies help us provide our services. By using our services, you accept the site cookies.