Maksaminen

MAKSULIIKENNE

doggso käsittelee asiakkaiden maksut ulkoisen maksupalvelun kautta. Tällä hetkellä doggso:saa voi käytttää:
Yrityksenne pitäisi siis rekisteröityä ko. palvelun käyttäjäksi ja palvelun tunnukset käytetään doggso.comiin. Tämän jälkeen voitte kontrolloida maksuliikennettä itse. Asiakkaan maksutapavaihtoehdot  määrittelee maksupalvelu 

Ilmoittautuminen, varaus ja tilaus vs maksaminen 

doggso:ssa kurssi-ilmoittautumisen, tilauksen tai tilan tai palvelun varaamisen onnistuminen ei edellytä maksua. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja madaltaa toiminnan kynnystä. Jos verkkomaksu on käytössä, käyttäjä voi kuitenkin suorittaa maksuvaiheen heti ilman lisätoimia. Käyttäjä saa sähköpostitse ilmoituksen onnistuneesta ilmoittautumisesta, varauksesta tai tilauksesta, ja linkki takaisin maksusivulle voidaan lähettää myös tässä ilmoitusviestissä.

Tilanteissa, joissa koululla on tiukempi maksupolitiikka, ilmoittautumisia varten on käytettävissä erillinen mekanismi: maksamattomien ilmoittautumisten automaattinen peruutus. Esimerkiksi koulu voi asettaa 24 tunnin* vaatimuksen ilmoittautumisen maksamisesta. Käyttäjälle ilmoitetaan ilmoittautumishetkellä ja myös automaattisella "Ilmoittautuminen onnistui" -viestillä, että ellei maksua suoriteta 24 tunnin kuluessa, ilmoittautuminen peruutetaan. Käyttäjä saa myös erillisen muistutusviestin varoituksen kanssa ennen peruuttamista.

*24 tuntia on käytännössä kuitenkin enemmän kuin 24 tuntia. Jos käyttäjä esimerkiksi ilmoittautuu kursille maanantaina klo 15.00 eikä maksa heti, käyttäjä saa ensin maanantain ja tiistain välisenä yönä varoitussähköpostin ja todellinen peruutus tapahtuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.


Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.